dienst

Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

Je huis in de spotlights

Voor het allerbeste resultaat laten we geen kans onbenut. We zorgen voor een optimale verkooppresentatie. En we verzamelen alle documenten rondom de woning zodat geïnteresseerden weten waar ze aan toe zijn. Zo behalen we het maximale verkoopresultaat. Goed contact en korte lijnen met jou als opdrachtgever vinden we belangrijk. Wij staan voor een hoge kwaliteit en je kunt rekenen op onze volle inzet om van de verkoop van je huis een doorslaand succes te maken. 

Lees meer Maak een afspraak

dienst

Hoe werkt dat eigenlijk?

Verkoopbegeleiding in stappen

stap 1

Kennismaking

We komen bij je thuis om kennis te maken, om een indruk te krijgen van de woning en je wensen en om te vertellen wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen bij de verkoop. Het is tenslotte een kostbaar bezit dat verkocht wordt en vaak is het een spannend proces om je vertrouwde huis aan iemand anders over te dragen.

stap 2

Het keuzemoment

De keuze ligt bij jou/jullie. We merken wel: als de klik er is krijgen we de opdracht en het vertrouwen. Is dat er niet, dan is het ook goed dat we de zaak niet krijgen; je gaat zo’n intensief en belangrijk proces in, dan wil je elkaar snappen en vertrouwen
Het is makkelijk een absurd bedrag te roepen als aspirant verkoopmakelaar. Het levert misschien een opdracht op, maar de teleurstelling zit al wel in de start ingebakken. Dat is niet onze stijl, daarvoor nemen we ons vak en de relatie met onze verkopers te serieus.

stap 3

Advies

Samen kijken we naar de wensen en wij adviseren wat haalbaar is en wat kan helpen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. We kijken naar de meest recente transacties in de buurt en we maken een verkoopplan. Hierin nemen we je mee in wat volgens ons de meest strategische vraagprijs is en welke te nemen stappen nodig zijn voor een optimale verkoop. Denk aan zaken als onderzoek, reparatie of verkoopstyling.

stap 4

Presentatie

We werken met vaste fotografen waar we veel vertrouwen in hebben. De presentatie van ‘t Huys bestaat uit een fotoreportage, een video, 360 graden foto’s en de plattegronden. 
Bij elke woning horen documenten, denk hierbij aan het eigendomsbewijs, de akte van erfpacht, het NEN2580 meetrapport, de stukken van de VvE of het energielabel. Deze verzamelen we in een online dossier, een fijne en overzichtelijke manier om alles bij de hand te hebben.

stap 5

Bezichtigingen

Het is misschien wel het mooiste aan het vak: onbekende mensen laten voelen wat dít huis hun te bieden heeft. Hoe hun kinderen hier kunnen opgroeien, waar je je koffie drinkt op zondag ochtenden, hoe mooi het licht in het trappenhuis valt om een uur of vijf. Kleine dingen die het verschil maken. Goed bezichtigen vraagt dus om tijd. Het is belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te informeren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat belangstellenden zich even thuis voelen in je woning. Niet door alle kasten open te trekken maar om de gordijnen open te doen en de schemerlampen aan. Het is belangrijk is dat mensen een fijne ervaring hebben wanneer ze bezichtigen, dat helpt ze in het doen van een bod.

stap 6

Onderhandelingen

Veel van onze opdrachtgevers zijn in het dagelijks leven geen onbekenden met onderhandelen. Sommige onderhandelen zelfs dagelijks over hogere bedragen dan de vraagprijs van hun woning. En toch, dan gaat het ineens over je eigen woning, over tonnen, over tientallen duizenden euro’s in kleine beslissingen…en dan komt er emotie bij. En dat is menselijk. Daarom zijn wij er. En kunnen wij juist erg genieten van dat moment. Van als koel blijven als er zoveel op het spel staat. Want wij weten: je kunt je zaak winnen in de onderhandeling, zo goed als je hem kunt verliezen in emoties.

stap 7

Definitieve koop

De koopovereenstemming van een woning is pas definitief als de koopakte is ondertekend door beide partijen. Een koper heeft na het tekenen van de koopakte nog drie dagen bedenktijd. Dit is bij wet vastgesteld.  Daarnaast is er vaak sprake van een financieringsvoorbehoud van een aantal weken. Ook deze moeten voorbij zijn en dan is er pas sprake van een definitieve koop. 

stap 8

Op weg naar de levering

Als de koop definitief is, dan rest de tijd richting de levering. Vaak is dit een drukke tijd waarin veel moet worden uitgezocht en ingepakt. Adreswijzigingen moeten verstuurd worden en verzekeringen en lopende contracten worden opgezegd per de datum van levering. En je wilt het huis netjes achterlaten voor de nieuwe bewoners. Maak je geen zorgen, jij hebt veel aan je hoofd, maar wij hebben een checklist voor je.

stap 9

Zorgeloos de deur voor t laatst achter je dicht doen

Voordat je de deur voor het laatst achter je dichttrekt en naar de notaris gaat, is er nog een inspectie. Dit is het recht van de koper om nog eenmaal te kijken of alles in het huis zo is achtergelaten zoals afgesproken. De meterstanden worden genoteerd zodat verkoper en koper dezelfde standen kunnen doorgeven aan de energieleverancier. Bij de notaris wordt de eigendom overgedragen en na de handtekening worden de sleutels  overhandigd,

stap 10

Vragen achteraf?

Vanaf dat moment is een hoofdstuk afgesloten. Maar dat neemt niet weg dat we altijd bereikbaar blijven voor zaken die zich daarna nog voordoen. Vragen over je akte en voorwaarden of omdat we even ons neus mogen laten zien op de housewarming van je nieuwe huis.

Welkom bij ‘T HUYS

OVER ONS

Welkom bij Anke Knottenbelt, Fleur Renes, Boudine Preyde, Lara van Roessel en Sofia Riva Fernandez.
In de zomer van 2021 openden Anke, Fleur en Boudine de deur van het gezamenlijke kantoor in Amsterdam. Een nieuwe samenwerking misschien, maar wij zijn bepaald geen nieuwkomers in de makelaardij. Samen staan we voor bijna 70 jaar ervaring in Groot Amsterdam. 't Huys Makelaardij bundelt al onze kennis en ervaring samen en daar voegen wij een flinke dosis plezier aan toe. Wat ons drijft is liefde voor huizen, mensen en verhalen. En we houden stiekem van niet gangbaar, van uitzonderlijke vragen, van een uitdaging.
Inmiddels worden we versterkt door Lara van Roessel en Sofia Riva Fernandez en daar zijn we maar wat trots op!

Lees meer Maak een afspraak

over ons team

Algemeen gemiddelde Verkoop 9.6
Algemeen gemiddelde Aankoop 9.6
Algemeen gemiddelde Verhuren 10

Een makelaar waar we ons zeer bij op ons gemak voelden. Heel fijn om met een zo persoonlijk en betrokken vrouw samen te werken. Het heeft ons rust en vertrouwen gegeven, precies wat er nodig was. En ook nog met een mooi appartement als resultaat.

17 April, Koper van Oude Zijds Burgwal 16 B

In de wereld van snel pandjes verzetten onderscheid ‘t Huys makelaardij zich door te focussen op de persoon. Hun aanpak is niet alleen enorm vriendelijk maar ook zeer effectief. Dankzij hun deskundige hulp heb ik een prachtig appartement gevonden, iets wat mij alleen niet zou zijn gelukt. Ze begeleidden het gehele traject en zelfs na aankoop met grote betrokkenheid.

Zeker aan te raden!

10 April, Koper van Van der Duijnstraat 23

Fleur Renes is een geweldige makelaar! We konden met al onze vragen bij haar terecht. Ze heeft veel kennis en geeft fijn advies. En daarbij is het gewoon ook een heel leuk iemand!

27 March, Koper van Linnaeusstraat 41 PAND

Zeer prettig in contact en zeer flexibel en klantgericht. Ontneemt je een hoop werk. Hele fijne ervaring!

01 April, Verkoper van Jacob van Lennepstraat 118 A

We zijn heel fijn geholpen. Anke is een ervaren professional die haar vak verstaat en de markt goed kent.

26 February, Koper van Dietsveld 30

Boudine heeft ons super geholpen. Ze begrijpt dat goede styling belangrijk is voor de verkoop van het huis en wist ons goed te begeleiden in het verkoop- en onderhandelingsproces.

29 February, Verkoper van Irisstraat 29

Geweldig geholpen en hele fijne verkoopprijs behaald
Zou Anke en haar team aan iedereen aanbevelen!!

08 February, Verkoper van Marcantilaan 327

Fijne communicatie. Snel, eerlijk. Maakt complexe materie helder en duidelijk. Kijkt kritisch en zeer gedetailleerd mee naar de aangekochte woning.

06 February, Koper van Emostraat 21

Heb geen feedback in die zin dat ik alleen maar zeer tevreden ben over de deskundigheid, vriendelijk etc etc.

28 January, Verkoper van Oostdijk 41

Goed bereikbare makelaar met veel persoonlijke aandacht. De makelaar heeft ons alle zorgen uit handen genomen.

21 January, Verkoper van Sumatrastraat 145 -C

Very happy with Fleur. She takes the time to do a very thorough job. She is a great real estate agent.

01 January, Verkoper van Oterleekstraat 9

Boudine van ‘t Huys Makelaardij heeft ons fantastisch begeleid bij de verkoop van onze woonboot. Ze heeft een scherp oog voor de juiste styling en uitstraling om het object maximaal tot zijn recht te laten komen. Ze is super betrokken bij het hele proces. En je voelt en merkt aan alles dat ze zeer ervaren is in haar vak en er ook plezier in heeft.

Wij voelden ons heel erg gesteund en begeleid.

Boudine is een top vakvrouw met een warm hart.

25 December, Verkoper van Noordervesting 8 ws

Het contact met de makelaar ging prima en zeer prefessioneel. Ik zou deze makelaar (Fleur) aan iedereen aanbevelen.

22 December, Verkoper van Landzicht 4

Boudine heeft me heel goed geholpen en goed onderhandeld. Ik ben goed op de hoogte gehouden en blij met het resultaat.

20 December, Verkoper van Klaprozenweg 120

Wij waren van meet af aan erg blij met onze makelaar (Anke Knottenbelt). Ze had een open houding en probeerde uit te zoeken, en liet ons uitzoeken, wat onze voorkeur had, zonder haar oordeel op te dringen. Tegelijkertijd leunden we bij veel bezichtigingen, en contact via mail en app, sterk op haar advies en deskundigheid. Ze heeft ze ons voor enkele misstappen behoed.
Wij waren onder de indruk van haar kennis op werkelijk alle terreinen. Van de markt uiteraard, en van buurten in Amsterdam, maar ook van bouwtechnische zaken, ingewikkelde erfpachtkwesties en alle mogelijke voorwaarden in het uiteindelijke koopcontract.
Uiteindelijk hebben we dankzij haar een appartement kunnen bemachtigen waar we zeer blij mee zijn. Dat was ons nooit gelukt zonder haar inschatting en ervaring bij het doen van een bod.

16 December, Koper van Amstelkade 163 3

We hebben inmiddels ruime ervaring met ‘t Huys. Iedere aankoop verkoop was mede dankzij Anke prettig, rustig en succesvol.

13 December, Verkoper van Ritmeesterstraat 16

Onze woonboot is een uniek object en boudine wist precies wat er nodig was om dit object in de markt te zetten. Na 3 weken waren zowel de koper als wij dol gelukkig. Bedankt.

27 November, Verkoper van Noordervesting 8 ws

Tweede keer met deze aankoop makelaar aan de stad! Wederom Fantastische service, goed geholpen. Heldere communicatie, groot netwerk, korte lijnen. Kan iedereen Anke aanbevelen

21 November, Koper van Cornelis van Alkemadestraat 66

Wij zijn blij met de begeleiding van Fleur en haar collega’s van ‘t Huys makelaardij. Prettige communicatie en komen afspraken na. Fleur neemt de tijd voor je, is goed bereikbaar, en neemt geen overhaaste beslissingen. Toen er door onverwachte omstandigheden snel geschakeld moest worden, toonde zij zich ook daarin vakkundig en adequaat.
Veel dank!

17 September, Verkoper Monnikendammerplantsoen 7 A in Amsterdam

Fleur was super! Ik beveel haar van harte aan. Ze heeft goede kennis, stelt de juiste vragen, en heeft veel stress weggenomen

13 September, Verkoper Obiplein 107 in Amsterdam

Het contact met Boudine was erg prettig. Haar advies tijdens de voorbereidingen en gedurende het verkoopproces was van grote toegevoegde waarde. Echt een plus in vergelijking met andere makelaars. Door haar persoonlijke aanpak was het een soepel verkoopproces!

01 September, Verkoper Spaarndammerstraat 111 R in Amsterdam

Anke heeft ons op een heel professionele en fijne, warme manier geholpen met de verkoop van ons huis. We zijn zeer tevreden en bevelen haar van harte aan!

01 September, Verkoper Bestevâerstraat 27 I In Amsterdam

Wat ik aan Anke Knottenbelt zo prettig vond is dat ze uitgebreid de tijd nam niet alleen om het huus grondig te bekijken, maar ook wat voor ons, naast de verkoopprijs, van belang was bij de verkoop. Ze heeft het huus vol enthousiasme en oprechte belangstelling aan kijkers laren zien.

28 July, Verkoper Bethaniëndwarsstraat 15 H+I in Amsterdam

Fleur was very professional and kept me well informed about the situation, changes and possible solutions.

21 July,

Boudine is een superfijne makelaar. Ze heeft kennis van zaken, is bereikbaar, organiseert uitstekend en denkt mee. Ze heeft veel energie en liefde gestoken in de verkoop van mijn huis, met een snel en goed resultaat. Top samenwerking.

27 June, Verkoper van Tweede Jan Steenstraat 88 in Amsterdam

De makelaar heeft me alle zorgen uit handen genomen bij de verkoop van mijn huis. Zeer deskundig, zorgvuldig en vriendelijk. Ik had me geen betere kunnen wensen.

16 May, Verkoper van Joan Melchior Kemperstraat 60-III in Amsterdam

De verkoop van het huis is heel erg goed verlopen, goede service en kundigheid van Boudine.
Zeer blij met de afhandeling.

03 April, Verkoper van IJweg 87 in Zwanenburg

Anke kwam meteen met een redelijk aanbod, was respectvol in het aftasten van mijn voorkeuren, toonde deskundigheid, schakelde waar nodig vlot haar collega's in die ook meteen prettig beschikbaar waren, en pakte goed door toen het erop aan kwam. Ik ben ontzettend blij met de verkregen woning!

28 September, Koper van Barcelonaplein 156 in Amsterdam

Prima contact, persoonlijke werkwijze. Goed netwerk. Boutique makelaar met goede kennis van de Amsterdamse markt en de (vele) mogelijke valkuilen.

07 August, Koper van Weteringschans 235 -B in Amsterdam

Geweldige ervaring met een aandachtige en klantgerichte aankoopmakelaar!
Ik wil graag mijn waardering uiten voor de uitstekende service en persoonlijke aandacht die ik heb ontvangen vanuit ‘t Huys makelaardij/ aankoopmakelaar Lara van Roessel. Met haar oog voor detail en voortdurende focus op mijn wensen, heeft zij mijn ervaring met het kopen van een huis positief veranderd.

ik kan deze makelaardij aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een professionele en toegewijde partij bij het kopen van een huis. De persoonlijke aandacht en klantgerichtheid hebben het verschil gemaakt en hebben geleid tot een succesvolle aankoopervaring. Nogmaals dank voor alles!

13 July, Koper van Wandelweg 58 C in Wormeerveer

Onze makelaar Anke is zeer deskundig, prettig in de omgang en snel met reageren. Niet alleen tijdens de bezichtigingen en het aankoopproces, maar ook met vragen achteraf. Uitstekende service, niets dan lof!

08 July, Koper van Plantagekade 62 in Amsterdam

Ik ben heel kundig geholpen door 't Huys Makelaardij. Ze waren goed bereikbaar voor vragen en konden snel schakelen. Ben heel erg blij met de woning die ik heb gekocht met hun hulp!

09 May, Koper van Bestevaertstraat 186-III in Amsterdam

Fleur is goed bereikbaar, reageert snel. Ze geeft gedegen advies zowel over de prijs als de kwaliteiten en nadelen van een pand. Betrouwbare, integere makelaar.

25 January, Koper van Wijsmullerstraat 44 II in Amsterdam

Een zeer deskundige, gedreven en vriendelijke makelaar die ook een stapje extra deed daar waar het nodig was. In het begin werkten algoritmes van de zoekmachines erg tegen. Daarom geen 10. Dit obstakel werd later gelukkig gecompenseerd door de ervaring en het meedenken met de klant. De makelaar gaf ons goede adviezen en prettige persoonlijkheid. De kennis van de stad en de stadswijken was zeker aanwezig, hoewel dat in ons geval niet nodig was. Behalve de makelaarsadviezen gaf ze ook de gouden tip wat betreft een deskundige financieel adviseur. Ook zij is een prettig persoon met complete deskundigheid die dat extra stapje deed waar dat nodig was. Zonder deze dames hadden we dit intensieve gebeuren niet half zo prettig gevonden.

14 January, Verkoper van Berkenstraat 11 in Haarlem

Boudine heeft ons fantastisch geholpen. We hadden nogal een ingewikkelde zoektocht, zonder haar was het nooit gelukt! Heel veel dank.

10 January, Koper van Etersheim 3 in Oosthuizen (meerdere kopers)

Hele zorgvuldige en prettige begeleiding/adviezen gehad! Ook fijn dat zij steeds goed bereikbaar was. Had er voortdurend vertrouwen in.

03 January, Koper van Badhuisstraat 22 in Haarlem

Heel erg goed. Boudine Preyde van 't Huys Makelaardij heeft ons bij de hand genomen en door het proces geloodst. Een grote steun bij zo'n belangrijke aankoop.

02 January, Koper van Etersheim 3 in Oosthuizen (meerdere kopers)

Ik ben over alles heel tevreden. Ze is proactief, denkt mee, doet voorstellen om de marktwaarde maximaal te etaleren, is zorgvuldig en snel met alle afspraken naar mij als verkoper, naar de potentiële kopers en de uiteindelijke kopers. En we hebben met plezier samengewerkt, zo belangrijk.

10 December, Verkoper van Woude 14 in De Woude

De makelaar was deskundig , vriendelijk en betrokken. Ze luisterde goed en gaf waardevolle adviezen. De communicatie verliep altijd vlot, via WhatsApp of door even te bellen. Alles is hierdoor goed verlopen, zonder stress. Kortom, uitstekend!

01 December, Verkoper van Alexanderkade 12 IV in Amsterdam

Ontzettend fijn contact met Anke, onze makelaar. Ze heeft ons zeer kundig geadviseerd en meegedacht mbt onze aankoop in Haarlem.
Dankzij haar hebben we een pracht van een huis weten te kopen.

26 October, Koper Judith Leysterstraat 31 in Haarlem

Met Boudine Preyde van 't Huys Makelaardij kun je een oorlog winnen! Zeer fijn, gericht en persoonlijk contact. Een heuse verrijking van de wereld van makelaars.
Na een lastige en gecompliceerde verkoop en aankoop tbv van een appartement voor mijn bejaarde moeder kijken we terug op een mooie samenwerking

21 September, Koper Koggehoorn 9 in Oosthuizen

Heel prettig rustig bescheiden zeer ter zake kundige makelaar. De aankoop verliep voorspoedig,
Boudine was voor mij in deze spannende tijd bereikbaar ook in het weekend en houdt je goed op de hoogte. Dit geeft een fijn gevoel.

16 May, Koper Luwte 51 in Assendelft

Contact met Fleur was zeer prettig. Fleur is professioneel, ze kent de markt goed, communiceert heel prettig en ze stond altijd voor ons klaar. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen!

02 May, Koper J.P. Kloosstraat 15 in Amsterdam

Boudine staat altijd voor ons klaar.
Haar advies was onontbeerlijk en professioneel. Echt super tof!

21 September, Verkoper Zwanenpad 10 in Watergang

Contact was goed en persoonlijk. Samen goed en snel geanticipeerd op een heel rap veranderende markt. Dit betekende een aantal opeenvolgende aanpassingen aan presentatie die snel gerealiseerd werden. 't Huys Makelaardij heeft daarnaast de prijs goed uit onderhandelt voor ons.

16 September, Verkoper Schellingwouderdijk 273

Ik werd op 't Huys Makelaardij attent gemaakt, want zelf woon ik in Limburg.
Wij zijn uitstekend geholpen en naar volle tevredenheid heeft de verkoop plaatsgevonden. ik kan 't Huys echt aanraden!

14 September, Verkoper Lumeijstraat 46 IV in Amsterdam

Heel fijn contact met de makelaar, Heel goede begeleiding en advies tijdens de verkoop.
Tijdens spannende dagen stond ze altijd voor je klaar. Bij alle handelingen rondom het huis was ze aanwezig.

11 August, Verkoper Dorpsstraat 865 C in Assendelft

‘t Huys Makelaardij kan ik echt iedereen aanbevelen. Zó fijn om op deze (soms nogal gehaaide) vastgoedmarkt deskundige, persoonlijke en integere begeleiding te krijgen! Wij hadden voor de verkoop van ons huis meerdere makelaars benaderd ter oriëntatie en uitgekomen bij ‘t Huys makerlaardij. Fleur was goed voorbereid en heeft ons stap voor stap door t hele proces meegenomen. Als wij ooit nog een huis aankopen of verkopen, dan komen wij zeker weer bij Fleur terug!!

15 July, Verkoper Legmeerstraat 7 hs in Amsterdam

Wij zijn heel tevreden met onze samenwerking met 't Huys Makelaardij.
De verkoop van het Meerpad liep goed. Ze heeft ons goed geadviseerd over de verkoop prijs, timing, op de markt brengen en het gehele verkoopproces prettig begeleid.
Een aanrader om met deze makelaar te werken!

10 May, Verkoper Meerpad 8 b in Amsterdam

We konden vol vertrouwen op de expertise van Anke van 't Huys Makelaardij bij de verkoop van onze woning.

12 April, Verkoper Brederodestraat 77 III in Amsterdam

Alleen maar complimenten voor Boudine Preyde. Ik heb haar eerder als makelaar gehad toen ze voor een ander kantoor werkte. Ze is nu haar eigen kantoor gestart en ik zou geen andere meer willen. Ze doet haar vak vanuit een liefde voor de mens en de huizen. Ze geeft open en eerlijk advies en staat altijd klaar om te helpen als je vragen hebt. Een makelaar die er echt voor jou is. Boudine heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en succes met je eigen kantoor, dat kan niet anders dan een groot succes worden met jullie aan het roer.

15 February, Verkoper Julius Pergerstraat 29 in Amsterdam

Boudine Preyde was in alle opzichten toegewijd, professioneel, strategisch volhardend en empathisch, zoekt juiste koper bij juiste object.

31 January, Verkoper Prins Hendrikkade 512 in Amsterdam

Groep power vrouwen die sterk en adequaat handelen. Boudine heeft me vakkundig het hele traject begeleid en geïnformeerd. Daarnaast is ze ook nog een echte Waterland kenner en merk je dat ze precies de behoeftes van de woningzoekenden kent. Ze doet geen valse verwachtingen geven, maar is realistisch en doortastend. Als je weinig kennis heb over verkoop of aankoop van je woning kun je bij haar iedere vraag neerleggen. Geen bla bla marketing praatje zoals veel andere makelaars doen. Oprecht en realistische zaken gedaan.

20 January, Verkoper Kerkstraat 53 A in Monnickendam

Boudine Preyde van 't Huys Makelaardij heeft de verkoop van mijn woning uitstekend begeleid. In het voortraject heeft zij waardevolle adviezen gegeven over het zo optimaal mogelijk presenteren van mijn woning. De bezichtigingen verliepen uiterst prettig, en we hebben samen een zorgvuldige afweging gemaakt aan wie we het huis uiteindelijk hebben gegund. Het was een intensief traject om na 27 jaar afscheid te nemen van je huis maar ik ben daarin optimaal ondersteund.

10 January, Verkoper Jan ter Gouwweg 34 in Naarden

Heb twee keer met Fleur gewerkt en ben gecharmeerd door haar doorzettingsvermogen. Bij een bod dat aan de verwachtingen voldoet zal ze toch extra moeite doen en opkomen voor de belangen van haar klant. Heel de verkoop was stress-vrij waarbij alles voor ons is geregeld naar tevredenheid.

10 January, Verkoper Lumeijstraat 50-I in Amsterdam

Anke Knottenbelt van 't Huys Makelaardij is een geweldige makelaar die ons begeleid heeft bij zowel de aankoop als de verkoop van ons huis. Anke heeft het talent om te begrijpen wat haar klanten zoeken. Ze is zeer betrouwbaar, met een geweldige kennis van de markt en een gouden inschattingsvermogen van (ver)koper(s) waardoor ze bijna altijd haar doel bereikt. Anke blijft altijd rustig en stelt je gerust op spannende momenten. Kortom: de ideale makelaar!

15 December, Verkoper Schotersingel, Haarlem

Vanaf het begin prettig contact. Attent en to the point. Snel reageren op vragen, mogelijkheden etc.

10 September, Verkoper Julianalaan in Overveen

Ik ben echt super blij hoe Fleur me geholpen heeft mijn droomhuisje te vinden. Ze weet waar ze het over heeft helpt fijn en communiceert helder en duidelijk.
Dank je wel Fleur en hopelijk kom je koffiedrinken als de verbouwing af is.

Groet
Rik

07 January, Koper Coöperatiehof 8 hs in Amsterdam

Door de goede begeleiding van Fleur hebben we in een oververhitte markt toch vrij snel ons droomhuis kunnen vinden. Fleur hielp ons het hoofd koel te houden en stond ons bij met goede en eerlijke adviezen. Zowel bij zoektocht naar een woning als bij het aankoopproces. Haar kalmte zorgde ervoor dat we zelfs op momenten dat het tegenviel niet uit het lood werden geslagen. Kortom, wij raden iedere huizenzoeker aan om met Fleur en 't Huys Makelaardij in zee te gaan!

14 December, Koper Tweede Bloemdwarsstraat, Amsterdam

Boudine Preyde van 't Huys Makelaardij heeft mij geweldig begeleid in de aankoop van mijn nieuwe woning in Amsterdam. Het contact verliep heel prettig, Boudine heeft ruimschoots de tijd genomen om mijn wensenlijst om te zetten naar een gerichte zoekopdracht. We hebben veel panden bekeken waarbij we samen een goede afweging hebben kunnen maken wat wel en niet zou passen binnen mijn woonwensen en budget. In een hectische markt heb ik in korte tijd een passende woning gevonden. De samenwerking was voor mij een mooie combinatie van hoofd en hart, zakelijk waar nodig maar absoluut ook invoelend en meelevend aan de ander kant. Het aankopen van een nieuwe woning en verhuizen is een grote stap en daarin voel ik mij optimaal ondersteund.

22 November, Utrechtsestraat 138-3 in Amsterdam

De kritische blik en vragen van de makelaar hebben ons geholpen het perfecte huis te vinden! We hebben "slechts" vier keer een bod uitgebracht, waarbij we steeds dicht rondom de waarde prijs zaten. Een enkele keer was het bod zo hoog, dat wij daar niet aan mee wilden doen en de makelaar ons daarin goed heeft geadviseerd. Ondanks dat wij geen klussers zijn, hebben we enkele klushuizen bekeken. De deskundigheid van Anke wist ons een realistisch beeld te geven van wat mogelijk was binnen ons budget. Een super fijne makelaar waarvan ik zeker weet dat wij haar de volgende keer weer vragen!

09 November, Spaarndamseweg 270 rd in Haarlem

Anke Knottenbelt heeft ons geweldig geholpen! Ondanks deze gekte in huizen-koop-land hield zij het hoofd koel. Heel goed bereikbaar, handige tips, snelle acties t.a.v. technisch bouwrapport en taxateur. Echt heel tevreden!

12 October, Kerkhofstraat 18 in Haarlem

Boudine is een deskundig en bevlogen adviseur. Ze heeft goed oog voor de belangen van de verhuurder, toetst deze waar nodig juridisch en bewaakt het proces goed. Daarnaast is ze ook zeer zorgvuldig richting kandidaat huurders, deze worden goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden.

19 September, Verhuurder Nieuwe Kerkstraat 1 C-3 in Amsterdam

Wij hebben het contact en de samenwerking met Anke en Boudine van t Huys Makelaardij als goed ervaren. Ze denken mee, adviseren en zijn doelgericht op het juiste moment!

15 September, Koper Broekermeerdijk 25A in Broek in Waterland

We hadden een niet alledaags huis in de bovenlaag van de huizenmarkt. Om die reden hadden we twee makelaars.
Boudine Preyde van 't Huys Makelaardij in Amsterdam en Olivier Vuursteen van Engel en Volkers Kennemerland hebben ons zeer goed bijgestaan bij de verkoop van ons huis. Er werd heel goed meegedacht om ons niet alledaagse huis goed in de markt te zetten.
Er was veel persoonlijk contact. De communicatie was zeer prettig en persoonlijk, we hadden korte lijnen. We werkten vanuit een groepsapp; iedereen was snel en goed op de hoogte. Boudine heeft veel aandacht besteed aan de tweede verkooppresentatie van het huis. Met resultaat! Wij gunnen iedereen zo'n makelaar.

10 September, Verkoper Kogerdijk 6 + 5 in Purmerend

Fleur heeft ons op een zowel hartelijke als deskundige wijze geholpen bij zowel de aan- en verkoop van onze woningen!

10 September, Vrolikstraat 266 F in Amsterdam

Het contact was heel prettig, Vooral bij de kennismaking nam ze alle tijd. Fleur is heel goed met mensen , ik heb het aankoop en verkooptraject als heel fijn ervaren. Ik zou Fleur aan iedereen aanraden!

10 September, Dick Greinerstraat 117 in Amsterdam

Verkopen is een kunst

Jouw huis in de spotlights

Verkopen is een kunst. Wij beheersen die!
Wil je weten hoe we dat voor jou doen? 

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms