dienst

Over ons

Over ons

Fleur Renes, Boudine Preyde en Anke Knottenbelt

In de zomer van 2021 openden wij de deur van ons gezamenlijke kantoor in Amsterdam. Een nieuwe samenwerking misschien, maar wij zijn bepaald geen nieuwkomers in de makelaardij. Samen staan we voor bijna 70 jaar ervaring in Groot Amsterdam.  't Huys Makelaardij bundelt al onze kennis en ervaring samen en daar voegen wij een flinke dosis plezier aan toe.
Wat ons drijft is liefde voor huizen, mensen en verhalen. En we houden stiekem van niet gangbaar, van uitzonderlijke vragen, van een uitdaging. Inmiddels worden we versterkt door Lara van Roessel en Sofia Riva Fernandez en daar zijn we maar wat trots op!

Lees meer Maak een afspraak

T Huys Makelaardij over ons

Welkom bij ‘T HUYS

Waarom het een goed idee is om ons als makelaar in te schakelen?

Makelen is onze lust en ons leven. We denken in oplossingen en mogelijkheden op alle momenten van de dag. We gaan voor het beste resultaat zonder dat we jou en jouw wensen uit het oog verliezen. We loodsen je door het woud van regels en opties en als we advies nodig hebben beschikken we over een goed netwerk van juristen, marketeers en stylisten.

In de huidige tijd lijkt er weinig tijd voor het nemen van grote beslissingen als het kopen en verkopen van je huis. Dan heb je iemand nodig die naast je staat, de klappen van de zweep kent, zich niet gek laat maken en snel kan schakelen. Wij kunnen dat. En dat doen we samen met jou. En behalve dat het natuurlijk allemaal spannend is, zorgen we er ook voor dat het proces prettig verloopt.

Maak een afspraak

over ons team

dienst

dienst

dienst

dienst

dienst

dienst

dienst

dienst

dienst

dienst

dienst

ONS WERKGEBIED

THUIS IN AMSTERDAM, HAARLEM EN WATERLAND

We zien Amsterdam de afgelopen jaren groeien en de verbindingen naar de gebieden buiten de stad worden steeds beter gevonden. Ons werkgebied is dus niet alleen het Amsterdamse, ons Mokum met haar eeuwenoude grachtengordel en alle spannende nieuwe ontwikkelingen. We zijn ook thuis in het heerlijke Haarlem en omgeving en Waterland, de groene en waterrijke achtertuin van Amsterdam. Dit zijn de gebieden die we kennen als ons broekzak, niet op de laatste plaats omdat we er zelf wonen. Laten we eens koffie doen!

Maak een afspraak

Anke Knottenbelt Anke Knottenbelt
Meer over Anke Knottenbelt
Anke Knottenbelt

Partner - Makelaar Taxateur RMT

06 - 15 00 72 96 anke@thuysmakelaardij.nl

Over Anke (door Boudine)

Anke staat altijd voor je klaar, ze is een rots in de branding. Je kan 100% vertrouwen op haar inzet, haar kennis en haar advies. Anke kan geweldig helpen bij het nemen van grote beslissingen door haar scherpe analytisch vermogen en omdat ze eerlijk en dicht bij de kern blijft. Daarnaast neemt ze een ongelooflijke hoeveelheid ervaring mee. En ze is gewoon ook nog eens heel leuk en je kunt heerlijk met haar lachen.

Boudine Preyde Boudine Preyde
Meer over Boudine Preyde
Boudine Preyde

Partner - Makelaar K-RMT

06 - 25 38 90 38 boudine@thuysmakelaardij.nl

Over Boudine (door Fleur)

Boudine kan zich tot in detail in iets vastbijten. Hierdoor weet je altijd dat alles tot in de puntjes is bekeken en daardoor kan een verkoop of aankoopproces gaan vliegen! Boudine houdt ervan als iets klopt. Ze houdt van taal, theater, mooie beelden, van oprechtheid en van een grap. Ze is integer en gedreven. Ze houdt van de stad én van buiten wonen, van blauwe luchten en mooie vergezichten. Maar is altijd weer ontroerd door de schoonheid van Amsterdam.

Fleur Renes Fleur Renes
Meer over Fleur Renes
Fleur Renes

Partner - Register Makelaar

06 - 47 08 47 36 fleur@thuysmakelaardij.nl

Over Fleur (Door Anke)

Fleur is geïnteresseerd in mensen en ze gaat voor hen door het vuur. Ze is secuur, integer en goed geïnformeerd. En ze ziet mogelijkheden, is creatief en handig. Misschien wel het allerbelangrijkste: ze is aardig en zo krijgt ze alles altijd voor elkaar! Fleur is ook een vakvrouw met gevoel voor presentatie, voor personages, voor het verhaal. Niet voor niets had ze een vorig leven in het theater. Maar wij, haar collega’s en opdrachtgevers, mogen blij zijn dat zij tegenwoordig makelaar is.

Lara van Roessel Lara van Roessel
Meer over Lara van Roessel
Lara van Roessel

Makelaar K-RMT I.O.

06 - 30 72 54 14 lara@thuysmakelaardij.nl

Over Lara (door Anke)

Lara heeft een gouden hart en een scherp verstand. Ze houdt ervan als alles perfect voor elkaar is, bekijkt zaken van meerdere kanten, is zeer genuanceerd, denkt mee en heeft een zachte presentatie. Maar vergis je niet, ze kan scherp uit de hoek komen en ze rust niet voordat het gedaan is. Ze is gedegen opgeleid bij een gerenommeerd makelaarskantoor. Lara is eerlijk en fair en daarom hebben we haar er graag bij.

Sofia Riva Fernandez Sofia Riva Fernandez
Meer over Sofia Riva Fernandez
Sofia Riva Fernandez

Office-manager

020 - 7713278 sofia@thuysmakelaardij.nl

Bekijk video
Wij zijn er voor je

Welkom bij ‘t Huys 

Jouw makelaar met expertise in Amsterdam, Haarlem en Waterland. Wil je weten waarom het een goed idee is om ons in te schakelen?
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms