dienst

Taxaties

TAXATIES

Taxaties? Dat doen we ook

Een taxatierapport kan om verschillende redenen nodig zijn, bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning, voor een hypotheek, bij de verbouwing van je woning, een scheiding, wanneer je een woning erft voor de successie of voor boekhoudkundige jaarrekeningen.
Onze taxatierapporten voldoen aan de strenge eisen en normen die door de geldverstrekkers worden geëist. Zo worden onze rapporten online gevalideerd door het NWWI of door de Taxateurs Unie.

Lees meer Maak een afspraak

dienst

Welkom bij ‘T HUYS

OVER ONS

Wij zijn Anke Knottenbelt, Fleur Renes, Boudine Preyde, Lara van Roessel en Sofia Riva Fernandez. In de zomer van 2021 openden Ank, Fleur en Boudine de deuren van ons gezamenlijke kantoor in Amsterdam.Een nieuwe samenwerking misschien, maar wij zijn bepaald geen nieuwkomers in de makelaardij. Samen staan we voor bijna 70 jaar ervaring in Groot Amsterdam. 't Huys Makelaardij bundelt al onze kennis en ervaring samen en daar voegen wij een flinke dosis plezier aan toe. Wat ons drijft is liefde voor huizen, mensen en verhalen. En we houden stiekem van niet ‘gangbaar’, van uitzonderlijke vragen, van een uitdaging.

Lees meer Maak een afspraak

over ons team

HIERMEE KUNNEN WIJ JE HELPEN

Overige diensten

Taxatierapport nodig?

Taxeren is maatwerk

Onze taxatierapporten voldoen aan de strenge eisen en normen die door de geldverstrekkers worden geëist.
Zo worden onze rapporten online gevalideerd door het NWWI of door de Taxateurs Unie.

Contactgegevens

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms