dienst

Disclaimer

Artikel 1 definities
Website: www.thuysmakelaardij.nl en alle onderliggende pagina’s
Gebruiker: bezoekers van de website
Bedrijf: ’t Huys Makelaardij, de bevoegde uitgever van de webpagina

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 
’t Huys Makelaardij doet regelmatig aanpassingen met betrekking tot de inhoud van de website om alle informatie zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

’t Huys makelaardij biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

’t Huys Makelaardij is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

’t Huys Makelaardij verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent;

’t Huys Makelaardij kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website.
’t Huys Makelaardij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website; mocht ze besluiten de website aan te passen of te beëindigen.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.
’t Huys Makelaardij geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.